Sunday...sleep

Shmoouus... söndag?! jahapp... trött e jag. Sjukt trött..mitt huvud är tungt! Vill egentligen bara sova. Men har precis lovat min lillasyster att jag nu ska göra naglar på henne, vilket är bra för mig då jag verkligen behöver träning innan jag snart ska diplomera mig och är lååååångt ifrån godkänd. Det tar väl ca. 4 timmar, helst mindre men man vet aldrig.

Igår var det lördag...då befann vi oss ute i Haninge hos en vän som fyllt 18. Vi hade trevligt... Kom hem sent och har därför sovit bort i princip hela dagen. Men kan va rätt skönt och göra det ibland. 

Återkommer senare my friends, kanske med lite bilder på naglarna OM de blir bra! hihi kramis



Om de inte kommer bli mer snö...tycker jag den här hemska kylan ska bort..för utan snö är det dötrist!
Bilden är tagen av mig för drygt 2 veckor sedan.. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej du är såååååååååå HET // HAMPUS OLSSON 19910701 från halmstad. CAAAALLLLL MEEEEE ;)

2009-01-19 @ 09:37:39
Postat av: [email protected]

Hejhej! kolla in min blogg och skriv era åsikter om vilken hårförlängningsmetod som är bäst enligt er som har provat på hårförllängningar då! http://Anzaaah.blogg.se

2009-01-19 @ 18:50:50
URL: http://anzaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0