Ledig Onsdag


Tjoheej, idag har jag också ledigt från skolan, skönt men ändå lite trist. Har faktiskt inget inplanerat på schemat idag. Det jag skulle behöva är att ta en tripp in till stan, måste hitta nån fint kofta/jacka/bolero till på fredag då det kanske blir lite kallt. För klänningen skall på oavsett väder. Har ju redan hittat skor, köpte ett par från Belle förra veckan, SUPERSNYGGA! Tror jag hade turen att gå in där samma dag som skorna kom in, har sätt flera stycken efter som köpt precis dem skorna, bl.a Nora, Mickis sen även Ellinorak såg jag köpte ett par i svart igår.. Jaja så är det med "populära" butiker. 

Har inhandlat lite nya grejer, men de går inte att ladda upp bilderna då internet slår av och på hela tiden. Så jääkla tråkigt, men så fort internet kommer igång kommer det bli massor av roliga uppdateringar!!!

Snart kommer en kompis till Mimmi hit, ska klippa hennes hår en snabbis bara. De slutar också nu på fredag, så måste ju vara fina såklart. Slingade ju mamma och mimmis hår i måndags, är någorlunda nöjd med båda, måste korrigera lite slingor i mimmis hår bara... annars var det suuperfint!

Nä dags att klä på sig nu, sitter fortfarande i morgonrocken. Hihi hörs senare :D kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0