Dinner with Lisen


Hejhejhallå, haft en bra dag allesammans? Ja det har iallafall jag... lite halvdött på salongen idag, men det är trots allt bara andra gången, håller fortfarande på och lär känna alla och deras rutiner. Så till nästa gång ska jag försöka ta med mig en modell, eller vem vet kanske två. 

Eftersom det inte fanns så mkt att göra fick jag gå, men kom inte längre än till cafét, där de vinkade in mig. Satte mig ner med en av mina kollegor som också var där och hälsade på, fikade och snackade massa skit. Runt halv sju åkte jag till bandhagen där jag träffade lilla Lisa, det var ju ett tag sen. Vi handlade lite mat och gick sedan hem till mig och åt.

Glömde att ta bild, men gjorde en favorit i repris..haha potatis med fetaost i ugn + en supergod sallad till. Blev faktiskt jättemätt, precis sådär lagom utan att må illa också. (vilket man kan göra efter skitmat).

Lisa gick ganska nyligen, så här sitter jag nu igen ensam, väntandes på att min lilla mami ska komma hem. Hoppas hon hyr en bra film på vägen hem, är sugen på det. 

Är rätt trött, och orkar inte blogga mer nu, har inte heller så mkt att säga faktiskt. Imorrn har jag bara en lektion, Naturkunskap från klockan 9-10, lite onödigt men måste gå, har äntligen börjat sköt mig nu. Får se vad som händer sen...


Miss old times girls. Were did you go? :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0