Jobbar 11-19




Bild tagen av mig med mobilkamera i Norge/Beito

Goo morrn vinterland, haha snön ligger kvar från igår plus lite extra som har kommit över natten. Den ger sig inte, så det är väl bara att gilla läget! Eller vad säger ni? 

Har precis klivit ur duschen, och dukat fram frukost till mig och N. Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag väcker henne. Rätt skönt med sovmorgon faktiskt, speciellt då jag har ett långt pass idag på jobbet. Börjar elva och stänger vid sju. Efter det MÅSTE jag ta mig till solariumet, för nu börjar jag bli riktigt blek. Haha

Vi hade skitmysigt igår, såg först vår efterlängtade film High School Musical 3, har väntat på att den ska komma ut i butik. Haha, men de va ju bra...visst är den lite överdriver ibland, och småbarnslig, haha men jag gillart!
Andra filmen hette Utopian Society, helt okej men rätt seg men ändå rätt bra handling.

Men nu kurrar magen, så TIME FOR BREAKFEST!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0