Ingen träning på 3 veckor




Shit... efter 15 korta minuter inne hos höftspecialisten var min höft inte längre sne. Det var ingen speciell smärta, utan väldigt enkla (dock lite skumma) rörelser han gjorde. Knäckte nacken, fötterna, ryggen och bara masserade lite. 

Sen pooff så var den rak. Från början när han mätte såg han att de var nästan 1 och 1/2 cm skillnad på benens längd, vilket är rätt så mycket. Inte så konstigt att jag börjat få ont i knäna. 

Dock är det inte så enkelt att bara få det korrigerat så där på en gång, utan det krävs en del, eller ah väldigt mycket efterarbete. Där jag nu får lida lite....

Under tre veckor får jag inte göra ett piss, ingen dans, ingen gymnastik, inget gym, ingen simning. Har kanske inte nämnt det så mycket i bloggen men jag och Nora kör på riktigt hårt nu, eller ah har gjort och hade tänkt fortsätta. Men nu är jag strängt förbjuden att träna. 

Det suger, har uppvisning med dansen om två veckor, kommer antagligen inte kunna va med på den, vill så hemskt gärna men ah vi får se. Det är ju nu det gäller liksom, antingen fixar jag höften nu eller så blir jag gammal och får ont. Det är ju mitt val liksom.

Har rätt ont nu i svanskotan/höften, känns som om jag har träningsvärk i hela kroppen nästan. Läskigt men häftigt om ni frågar mig. Han är riktigt proffsig och inte alls dyr... Absolut värt det!

Appropå bilden ovan är det vår nya "träningsoverall" från gymnastiken. Tröjan är väl sådär men byxorna är perfekta mjukisbyxorna, precis som jag vill ha dem! Mitt fiiina namn är också med..haha

Dags för sängen, cya tomorrow! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0