När ska dem ge upp?



Detta möttes jag av påväg till mamma kontor idag. Detta är alltså min såkallade "arbetsplats", det har varit stängt nu i kanske 2 mån, har inte megakoll. Men för att det brunnit på övervåningen, men inatt skall asså några ha brutit sig in och tänt eld på nedervåningen också. Det är verkligen nån som vill ha bort oss alltså. 

Känns så himla tråkigt att detta händer, känner mig rätt chockad då det är min arbetsplats plus så nära där vi bor. Det är rätt så overkligt faktiskt. Detta är typ 5-6 gången nu som de vandaliserar vårt café.

Hoppas faktiskt att mina chefer ger upp nu, flyttar nån annan stans där de får vara i fred liksom. Måste vara rätt så obehagligt för dem med...

Dags att söka nytt jobb på allvar nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0