Tisdag : Praktik



Hello vänner, internetanslutningen fortsätter krångla. Dem sa att de kunde hålla på upp till 3 veckor. Trist! Men men vad kan man göra. Nu hade jag tur och fick igång Lisas mobila bredband som också är lite småknasigt. 

Dagarna fortsätter att försvinna och idag är det tisdag, ska alldeles strax dra iväg till praktiken i högdalen. Jobbar fram tills två idag då jag vid halv tre ska till en höftspecialist. Yes min höft är helt otroligt sne, eller ojämn... va man nu än säger! har börjat känna av det i knäna så vill därför kolla upp det. 

Igår var nästsista gången på dansen, alltså bara en gång kvar sen är det dags för uppvisningen! Kommer bli stört kul alltså! 
Idag är det dags för gymnastik igen, har dock en himla träningsvärk från söndagens pass på gymmet. 

Jag och Nora har även ingått i ett löfte, att inte äta något typ av godis/snacks fram till sommarlovet. Visst det är inte värsta länge, men det är bättre än ingenting iallafall. Så får se om vi klarar det, då kanske vi lägger på ett par veckor till :P

Kanske går över till mumsan och senare idag och försöker ladda in bilderna från vår galna skiva.. får se hur det blir! Har massa olika små events som jag ännu inte hunnit visa i bloggen. Känns så himla tråkigt att visa bilder i efterhand..men men de får bli som de blir.

FÖRESSTEN! Har hittat min studentklänning, OHHH vilken lättnad! Började få småttligt med panik kan jag lova! Men den får ni inte se förräns det är dags! Hihi

Dags att röra sig, ses senare ikväll vettja, kramiiiis <3

Kommentarer
Postat av: Micaela

skriv om vart du köpt dina grejer!!! t.ex shortsen ! (i tidigare inlägg)

2009-05-19 @ 17:53:16
Postat av: Anonym

Hur går de med Musse ?

Hörde att ni var tillsammans.

Åå vad roligt :)

2009-05-19 @ 22:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0