1:a advent´09



God kväll på er, eller okej God morgon.. tre minuter kvar tills klockan än tolv här vilket betyder att det fortfarande är 1:a advent här faktiskt. Lite småkomplicerat men egentligen så firar man ju inte advent, eller ja firar och fira.. haha herregud så snurrigt det här låter. Men ajja skitsamma, för mig är det fortfarande första advent eftersom det är söndag kväll här. Idag har jag jobbat, eftersom jag var ledig fredag och lördag. Har haft en underbar dag med lillkillen, tog en runda till parken imorse, spelat boll precis utanför, ritat med kritor (vet inte vad dem heter) på marken vilket han älskar.. Sedan bara myst lite här och där.

Känns väldigt konstigt att det faktiskt är första advent idag, eftersom dem inte har det här plus för att vara ärlig, det är sjukt svårt att få in julkänslan när det fortfarande ser ut som början på september i Sverige. Visst som jag sa tidigare så har det blivit mkt kallare gemfört med när jag kom hit, och mörkret kommer runt fyra redan så det känns ju men inte alls som i Sverige!

Anyways så tänder jag mitt egna lilla ljus här i bloggen nu innan jag går och lägger mig. Imorrn är det upp 7.30 för att ta hand om Logan. Jenna har nämligen en rätt hektisk vecka framför sig med massa jobb, vilket betyder mycket jobb för mig med. Har ledigt lördag dock vilket blir min sista lediga dag innan jag drar, vilket också bara är 11 dagar kvar... wiihooo kan ni fatta!

Förhoppningsvis får jag besök av en väldigt god vän på onsdag som flyger hit från Florida för att jobba här ett par dagar. Så det ser jag verkligen fram emot, det är nu ett helt år sedan vi senast sågs i Florida.

MEN nu måste jag sova, annars kommer jag inte orka upp imorgon, saknar er där hemma massor! Ses snart<3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Snart kommer du hem :)

Jag grattade faktiskt nora i lördags, stötte på henne på grodan :)

När du komme rhem måste vi ses ! Pussen

2009-11-30 @ 21:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0