Fredag den 13:e


God dagens, hoppas ni alla haft en bra dag utan för mycket otur. Det är ju trots allt fredag den 13:e idag. Själv har jag inte råkat ut för nått ännu, brukar inte heller göra det. Brukar inte lägga alltför mycket uppmärksamhet på det, men känner ett par personer som alltid lyckas hamna i nått typ av trubbel just en dag som denna.

Kom ganska nyligen tillbaka från att ha vart i parken med Logan, gick även tillbaka vilet tog mig 25 minuter. Känns som en perfekt promenad varje dag, lite roligare än att gå på bandet inne i gymmet. Så himla mycket skönare att få gå utomhus speciellt när solen skiner. Dock känns de verkligen att hösten är här nu, de blir allt kyligare nu...

Nu är det snart dags för lunch, men imorse gjorde jag mig en god frukost, fil med kiwi, jordgubbar, bananer och äpplebitar. Supergott och rätt mättande faktiskt.

Om jag ska vara ärlig så följer jag inte direkt dieten exakt. Men äter mindre portioner, dricker för det mesta bara vatten, skippar nästan all bröd och socker. Nu ska jag även göra en liten workout här i vardagsrummet med Jennas speciella balansbräda.. Ska testa den och berättar mer om den sen!

Kramiiiiisar sålänge<3


Kommentarer
Postat av: Sussi

Vore kul att få veta va du menar med "kallt".....

Snart är du hemma gumman. Ha en bra dag

2009-11-13 @ 22:09:47
Postat av: pappsen

kallt?? hehe....du menar att det e lite kyligt på nätterna va? men när solen skiner e de ju alltid skönt där!!!



(finns inge bad med den 13 ja e ju född då e ju min turdag...haha)



kör hårt och passa på och ha en massa kul å hoppa på saker , snart e du tillbaka och då e de försent haha



kramizar min dotter

2009-11-14 @ 14:07:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0