Läsarfråga



Zante (Laganas)´09 - Oförglömlig resa<3

1. Var det helt dött i Tsilivi eller var nattlivet hyfsat?

Om du åker dit, alltså Zakynthos för att främst festa så är inte Tsilivi den rätta platsen att vara på. Då är det lätt Laganas du ska till, nu är det ju låg säsong dock så beror ju självfallet på när du/ni skall dit. Men Laganas är en helt underbar partystad och det finns otroligt mycket att välja på. Tsilivi är en med familjevän plats.

2. Vilket hotell bodde ni på och hur var det?

Vi bodde på ett hotell som hette Macedonia, låg i kalamaki vilket är ca 10 min med bil från Laganas. Gick in en dag, tog oss ca 45 min till en timme att gå. Hade vi vetat att det var så långt in till Laganas hade vi aldrig bokat vårt hotell där. Försök boka så nära Laganas som möjligt för att ha nära till shopping, clubbar och restauranger. Dock är inte Laganas strand den bästa, men duger absolut.

3. Hur lång tid tog det och vad kostade det att ta sig in till Laganas?

Menar du från Tsilivi eller Kalamaki då? Från Kalamaki tog det oss 10 min med taxi, kostade ca 10 euro, från Tsiliv tog det ca 30-40 min med taxi och kostade oss ca 18-20 euro.. olika varje gång!!!!

4. Hur är priserna på Zakynthos?

Det beror på vad du syftar på faktiskt, men alkoholen är självfallet billigare, maten är väl lite billigare med men inga större skillnader om jag ska vara ärlig. T.ex kunde man beställa 1 coktail och 3 shots för bara 5 €, vilket är sjukt billigt, frågan är ju bara hur mkt sprit det egentligen är, det mesta är nog utblandat. Men men man kan ha kul ändå, som vi... dansade som galningar! :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Är Logan ditt barn?

2009-11-25 @ 15:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0