Thanksgiving


Macy´s parade in New York


Morning people, torsdag idag och även Thanksgiving. Som dem flesta vet är det väldigt stort här i USA, i princip lika stort som julafton faktiskt. Folk är som galna i matbutikerna, säljs kalkoner större än Logan på vissa ställen haha.. Rätt kul att se faktiskt. Dem har även en enooorm parad pågående i NY också, har hållt på sen tidigt imorse och kommer nog fortsätta ett par timmar till. Måste vara en cool upplevelse att vara där och se den, vi får nöja oss med att följa paraden på tv helt enkelt.

Kalkonen är inne i ugnen fortfarande, och har nog varit det ett bra tag. Eftersom det är min lediga dag sov jag ut lite, eller okej till klockan nio bara då Logan såklart kom in och väckte mig. Så fick bara 5 timmars sömn då jag var över med Mel hos våra grannar igår. Kollade film och hade trevligt...

Har fått in lite klippningar här på sistonde också, klippte Henrik förra veckan, igår klippte jag Ryan vilket blev sjukt fint, så himla nöjd och nu ska jag även klippa Jenna. Känns bra, vill ju inte tappa det jag gått tre år för att lära mig, så det gäller att hålla igång det hela.

Imorrn är det exakt två veckor kvar tills jag är hemma i Sverige igen, jag längtar som bara den!!! Så snart ses vi älsklingar. Även min älsklingsvän noris födelsedag närmar sig med stormsteg, kan knappt fatta hur fort tiden gått. Men på lördag fyller hon 18 år, äntligen! Stor flicka.. suger att jag inte kan vara där dock. Dock ska jag göra allt för att försöka visa min närvaro trots det stora avståndet. Wait and see <3

Happy Thanksgiving! <3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Inte långt kvar nu :)

När du kommer hm smällr de haha ;)

Saknad <3

2009-11-26 @ 22:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0