1:a okt för två år sedan...


...startade jag den här bloggen. Kan ni fatta att det faktiskt har gått 2 hela år sedan jag började blogga. Känns helkonstigt, att jag faktiskt har bloggat nästan varje dag de senaste två åren. Kommer ihåg när jag väl började blogga, då de fortfarande var rätt nytt och ingen i min omgivning bloggade. Tyckte det verkade som en rolig grej och provade... Vart helt fast och kunde inte sluta, så här sitter jag två år senare och bloggar fortfarande.

Snacka om att när jag väl började blogga hade jag inte en blekaste aning om att jag idag faktiskt skulle befinna mig i Los Angeles, på andra sidan jordklotet flera hundra mil ifrån mina vänner och familj.


Kollade lite snabbt igenom tillbaka på bilder jag lagt in under 2007, alltså i början av mitt bloggande. Jag bodde fortfarande i huset då, gick ettan på gymnaset, var fortfarande tillsammans med Kevin mitt ex och var nog inne i min värsta fjortisperiod eller den kom där strax efter iallafall. Gemfört med många andra så var jag nog väldigt sen när de gäller den perioden, fjortisperioden alltså.. de jobbigaste av dem alla. Då man har sin första fylla, röker sitt första bloss, första clubfesten, storbråk med sina bästa tjejkompisar o.s.v Ja ni hänger med iallafall?!?! De flesta börjar väl runt 12-13-14 års åldern medans jag var 16 nästan 17 år när de blev som värst. Dock blev jag aldrig den där riktigt fjorren med sju kg idomin på läpparna, orange brunkräm rand o.s.v utan en mildare version.. Men gåsjacka och SSS byxor var definitivt med i bilden.. haha herregud!

times goes fast...

Vad jag ville komma fram till var iallafall att jag "firar" två år denna månad. Hade väl hoppats på att kunna ha någon liten tävling eller så, men känner inte att jag har så många läsare plus att jag inte direkt har något att lotta ut plus att jag befinner mig i LA nu, vilket gör det hela lite svårare...

GRATTIS BLOGGEN! (haha)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0