God morgon!



Jag, Logan och min chailatte! :D

Heello på er, gick upp runt åtta imorse för att ta en låång och varm dusch. Nu börjar faktiskt hösten komma hit till LA med. Löven faller ner på marken, de blir kyligare och mörkare snabbare. Dock är det rätt varmt under dagarna då, eller nu har det vart rätt kallt men mot helgen ska det bli upp mot 27 grader under dagen så det är ju sjukt najs.

Igår när vi var och handlade hittade jag chailatte, vilket jag saknat massa eftersom de i princip är ett helt år sedan jag drack det. Och det är den årstiden nu då man börjar dricka varmt, eller iallafall jag. Så tänkte prova den amerikanska chailatten, och jag kan lova er den var perfekt! Så mumsigt.. precis som espresso house! hihi så nu är jag glad, en bra start på dagen!

Ska alldeles strax dra till parken med Logan & Luke, även Lejat följer med såklart. Kanske bloggar igen när vi kommer tillbaka, alltså under hans vila... Har lite saker jag shoppat att visa, även en grymt rolig sak som kommer hända i december, så c u later ! <3

Kommentarer
Postat av: Sussi

Nyfiken i en strut är jag, berätta!!!!

Såg This is it, idag, faaan va bra den va.

Massa dans åh musik, tror det är i din smak...

Rekomenderar den verkligen, om man gillar M J



Ha de så bra!!

2009-10-29 @ 22:31:37
Postat av: Eva

Gud så gulliga ni är tillsammans.

2009-10-29 @ 22:43:27
URL: http://justemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0