Goodbye summer...



Morsning korsning, då var det helg igen och även min sista helg här i Sverige. Den sa självklart tas vara på genom att umgås med vänner och familj så mycket som det bara går. Ska precis äta frukost och sedan hade jag tänkt börja packa lite faktiskt...

Nu är sommaren så gott som slut, trots att solen skiner och vi har blå himmel känner man hur kylan är på ingång, även mörkret på både kvällar och morgnar. Jag är faktiskt inget större fan av hösten, det är väl lite fint i början precis när löven ändrar färg och börjar falla ner från träden, men så fort regnet kommer och allt slask.. nä usch!

Så de är ju ett STORT plus med att åka till L.A, där det är som svensk sommar nästan, idag är det ca 24 grader där.. hihi Yaaay! Men nu var det frukost..

Cya later <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0