Lördag


Igår hade vi en otroligt mysig dag faktiskt. Började morgonen med att dra iväg till "Curves" som det heter, typ som ett gym men med lite speciell verkan. Alla maskinerna är satta som en cirkel, sedan går man liksom runt, lyssnar på tanten i högtalern som säger byt maskin typ var 30 sekund ungefär. Lite halv svårt att förklara, men verkar rätt kul och man får verkligen all hjälp man behöver för att träna rätt o.s.v Dem mäter även alla mått på din kropp, väger och mäter dig så du kan se hur din träning utvecklas under tiden och om du når ditt mål liksom. Så förhoppningvis ska jag skaffa ett medlemsskap där. För börjar verkligen älska att träna, det blir som en del av min vardag liksom.

När vi kom hem var det bara att packa väskorna och göra en matsäck för beachen. Vi drog ner till Santa Monica som är skitmysigt. Stranden var rätt tom, det är ju rätt kallt nu för alla amerikanare eller ja iallafall i vattnet. Men svensk som jag är badade jag såklart, haha tyckte det var skönt och avsvalkande. Vi hade seriöst typ 36 grader igår!

Efter beachen skulle Henrik (pappan) till en studio för att spela in några rader för en film han vart med i, så då åkte vi såklart med. Det var en superstor och fin studio, riktigt najs faktiskt, så det var kul att få vara med och se hur det gick till.

Efter studion drog vi hem och jag tog en sväng ner till gymmet för att gå/springa på bandet en stund sedan tog jag även ett dopp i poolen, sååå skönt! Efter det grillade vi hamburgare och hade en riktigt mysig kväll... jag njuter!









Det var faktiskt Logan´s FÖRSTA gång på beachen under hela hans liv, haha 15 månader bara dock men kan lova er att han älskade vattnet... Sötnosen<3

Kommentarer
Postat av: Malin

Gud vilken fin bild längst ner, han ser verkligen lycklig ut!:)

2009-10-19 @ 11:07:31
URL: http://malinhogstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0