Redan ny vecka...


Morsning korsning på er svenskar. Hoppas ni alla hade en bra start på veckan, själv har jag haft en toppen dag. Min är ju ännu inte slut. Det gick rätt bra att somna igår trots den hemska filmen vi såg igår. Dagarna går så himla fort så jag hinner knappt med dem själv... Igår var en soft dag och började supermysig då Jenna lagade värsta amerikanska frukosten. En gammal vän till henne kom hit för att äta frukost eller ja snarare brunch med oss så de var trevligt. Efter att vi ätit och Logan tog sin nap tog jag tillfället i akt att simma några längder i poolen vilket var sjukt skönt.


här har vi dock inte dukat ut allt.. men mysigt var det iallafall!


Försöker få in iallafall nån typ av träning varje dag nu vilket känns både skönt och kul. Idag gick jag upp runt 8 tiden nångång. Henrik & Jenna skulle iväg på möte så jag och Logan åkte med för att leka på ett "playground". Det är som en inomhus lekplats typ, man betalar för att gå in där så får man leka med alla grejer typ, finns hoppslott, bollhav ja allt möjligt plus massa andra galna ungar så de är rätt kul faktiskt. Logan och jag har otroligt kul tillsammans, vi har verkligen klickat!

När mötet var klart plockade dem upp oss för att sedan dra hem, Logan sov ca 2 timmar även jag, var så sjukt trött så somnade på soffan när vi kom hem. Har sedan vart iväg med Jenna på kurs på eftermiddagen, det gick sjukt bra!
När vi kom hem kände vi för att träna lite så bytte bara om och drog iväg till Curves för ett intensivt pass. Det är sjukt jobbigt faktiskt men skönt då det går rätt fort, ca 30-45 min.

Idag kom även Ryans (Jennas bästavän) man hem, han har vart bortrest nånstans fram tills nu så har inte träffat honom förrän idag alltså. För er som inte vet det så bor dem två här just nu i gästrummet.
Det letar efter eget boende här i närheten nu så förhoppningsvis flyttar dem ut i dec, så JAG får det rummet hihi!

Söta som dem är köpte dem iallafall med sig Frozen Yoghurt hem, som LÄTT är en ny favorit. Typ det jag tillåter mig själv att äta, trots att jag tränar och så. Liiiite måste man fan gotta sig, jag sköter mig otroligt bra annars faktiskt. Dricker typ vatten till alla måltider, äter knappt något socker alls o.s.v


Här har ni iallafall dem berömda "Frozen Yoghurts"... sjuuukt goda! Min längst ner till höger, tihihihi mums <3


Nu ska jag duscha, ta en kopp te och sedan sova. Imorrn är en ny dag! Kärlek till er alla<3

Kommentarer
Postat av: Helal

Hej tjejen! Du kan inte ha såna bilder på Frozen Yoghurt, Blir ju FETT sugen! Hoppas allt går bra med jobbet som au pair. Take care. Bye

2009-10-20 @ 21:05:55
URL: http://hscphoto.blogg.se/
Postat av: Linh

ååh gud jag dör vad gott det ser ut..... mmmmh! jobbar du som au pair i L.A.? :)

2009-10-28 @ 18:27:11
URL: http://linnylinh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0