Bad weather...


Hello bloggen, annu en uppdatering? Jaa trodde inte det sjalv, men nu har det varit daligt vader i tva dagar, vilket kanns javligt ovart... men igar hade ingen lust att bara ligga inne i regnet sa vi gick upp till "staden" och hyrde en bil.
Och ojjj vad langt vi korde, var borta storre delen av dagen och fick manga fina platser av on. Man kan nastan saga att vi korde igenom on rakt igenom, fran topp till ta ungefar! Och lite spanning fick vi saklart, bl.a punka! Haha sa pappa T fick aggera man for en stund, extrahjulet var nog det storsta skamtet pa lange ma jag saga! Haha herreguuud... ni far se bild nar vi kommer hem. Gick aven ut och at en fin middag senare igar kvall, firade aven Adams fodelsedag med lite sang och efterratt! (battre sent an aldrig)

Nu ar det bara jag och Mumsan har, da resten av familjen ar ute pa aventyr, dem lamnade oss runt kvart i atta imorse, och kommer val hem strax efter atta ikvall. Sa vad vi ska gora nu vet jag inte.. far val promenera tillbaka till var lagenhet, spela lite kort, lasa en bok... ja de man gor pa en semester! Har ju med mig saxen sa funderar pa att ge mumsan en klippning.

Det ar ju fredag idag sa vad vi gor ikvall vet jag faktiskt inte, kanske gar och tar nan mumsig drink eller natt i den stilen. Imorgon ska jag aven forsoka komma ivag till Laganas.. Det ska faktiskt bli bra vader, sa haller tummarna for det nu!

Usch deppigt att kolla upp pa molnen, snalla solen kom fram nu! INGE MER REGN!!!

Love Love <3

Kommentarer
Postat av: Michael Jackson | Minnesblogg

Ha en bra dag! :D

2009-09-27 @ 10:53:20
URL: http://mjackson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0