Då var allt klart... 4 timmar kvar!


Snart bär det av...

Har precis krypit ner i sängen nu... så himla skönt! Dock med en kurrande mage, men orkar verkligen inte kliva upp och göra nått att äta NU liksom, nej nej. Väskan är färdig packad och har lagt fram kläderna jag ska resa i. Nu är det bara 3,5 timme kvar tills mitt larm kommer ringa, vid fyra ska vi ses utanför vid bilen och åka till Arlanda. Det blir jag, Mimmi, Adam, mamma och Thomas som åker till Grekland en vecka.

Kameran är självklart med, även Mimmis fina Nikon systemkamera är med så mycket bilder kommer det bli. Så de är något ni kommer få se lite av när vi kommit hem igen!

Men nu ska jag försöka sova, lär ju inte gå.. men förhoppningsvis får jag nån timmes sömn! Vi kommer fram ungefär runt 12 på dagen där, och ska då börja leta hotell direkt då vi bara bokat flyg.. Så DET kommer ju bli lite spännande hihi. Något utöver det vanliga liksom... Så får se hur det går!

Bloggar innan vi drar sen, eller ja imorrnbitti. God natt alla fina läsare! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0