IÁM GOING TO LOS ANGELES!!!!!


Yees det ska jag! Kan själv knappt fatta det... Har hängt i luften ett par månader nu, men inte velat säga nått innan det allt var helt säkert. Känns bara löjligt att säga det när de bara var ett kanske liksom. Men nu är det klart, biljetten är bokad så den 6/10 tar jag flyget från Arlanda.

VAD SKA JAG GÖRA DÄR? Ja de är nämligen så att jag ska åka till L.A under 10 veckor nu för att jobba som barnflicka hos en familj som bor där. Pappan är svenska och mamman amerikansk, men de vill ha en svenska barnflicka som alltså kan prata svenska med barnet vilket verkar rätt logiskt i mina ögon/öron haha.

Nu är detta inte en helt främmande familj för mig, utan har fått detta "jobb" via Jens, en god vän till oss. Det är ett par vänner till honom då, som har kontaktat honom och bett om hjälp att hitta en barnflicka till deras underbart vackra lilla son Logan, och då tipsade Jens dem om mig helt enkelt. Vi har pratat sen början av sommaren i princip, det har varit mycket fram och tillbaka men nu är det iallafall bestämt!

Jag är sjukt nervös, men så himla exalterad! Det är så mycket blandade känslor, eftersom det ska bli så otroligt kul och spännande men på samma gång lite ledsamt att lämna min underbara familj och mina fina vänner. Men får försöka tänka att de bara är 2,5 månad och att jag nog kommer stormtrivas där borta!

Dem verkar vara en helt underbar familj och känns väldigt tryggt faktiskt. Eftersom jag drar till Grekland imorrn bitti eller ja snarare om 3 timmar borde jag verkligen sova nu.

Men när jag kommit hem från Grek, är det alltså bara ÅTTA DAGAR innan det är dags för mig att resa vidare till Los Angeles... Så det är full rulle när jag kommer hem! hihihihi


Kommer även berätta mer då! :)

IAM SOOOO EXITED!!! Yooohoooooo

Kommentarer
Postat av: Johanna!

Åååh men ha så kul då och lycka till :D

2009-10-03 @ 17:28:45
URL: http://johannaspalatz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0