In Tsilivi


Hello friends.. da var vi framme i varmen. Vi har haft en valdigt spannande resa hittills, da vi inte hade bokat nagot hotell i forvag som ni vet. Men in i en taxi och mot Tsilivi var det vi gjorde och ett hotell hittade vi, eller nja snarare ett "vandrarhem" kanske. Dock fick det racka for en natt, da vi ville ha natt narmare stranden, lite storre och med pool saklart. Sa efter att ha gatt runt pa en massa hotell igar hittade vi tillslut ett hotell, valdigt fint faktiskt, precis och da menar jag verkligen PRECIS vid stranden, med kok och en liten mindre pool. Vi fick ett rejalt bra pris, sa bra att vi inte anns trodde det var sant forst... Sa nu bor vi med utsikt fran balkongen ner mot havet, precis vid den lilla byn Tsilvi.

Bade igar och idag har vi legat pa stranden och degat, borjat bli sadar mumsigt gyllenbruna men anda lite smaroda i ansiktet. Har precis varit och atit en jattegod middag och aven fikat med lite glass och sant...

Nu ska vi vandra nerat mot vart hotell igen, for att spela lite kort och bara mysa! Vi har det iallafall otroligt trevligt har nere och njuter av varenda sekund. Nar jag kommer hem blir det som sagt full rulle innan min L.A resa, ja guuud om ni bara visste hur nervos jag ar.. yooohooo!!!!

Kan inte saga att jag saknar Sverige, men mina fina underbara vanner!!! Vi ska ses sa mycket som det bara gar sedan innan jag drar!

Nu ar snart tiden ute, men kanske hinner uppdatera nan gang till, far se hur dagarna blir framover, vet att de ska komma lite utflykter bl.a ett besok till Laganas kanske hehe..

Hoppas ni har de bra dar hemma iallafall, Ses snart <3

Kommentarer
Postat av: Sussi

Hej Gumman!!!

Kul att du bloggar, hade hoppats på de : )

Saknar er,

Här hemma är de, just nu . 25 gr varmt å sol.

Har legat vid älvsjö badet hela dan å solat.

Tagit ledigt från jobbet en dag.

Passar på när cehfen är borta, he he.

Hälsa alla så gott,



Kram Sussi

2009-09-24 @ 23:05:39
Postat av: Emma

Lust att desina min blogg? Betalar gärna! ;D

2009-09-25 @ 12:41:55
URL: http://lindellls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0