Monday Fix


Hello friends, igår var en heeeelt bortkastad dag, haha eller okej inte riktigt helt men nästan iallafall. Man kan säga att jag mådde som jag förtjänade.. Lördagen vart sjukt lyckad, till slut! Det började hemma hos vår nya vän Rene, som är hur trevlig som helst. Där vi drack lite drinkar och skrattade en massa. Sedan blev det taxi in till Collage där vi mötte upp resten, vilket var en jäkla massa människor, tror vi var ca 20 pers som gick in tillsammans. Vi satt först inne på VIP-delen, fick lite champagne och så.. men ärlig talat så är det riktigt överskattat! Visst vi hade trevligt och så, meen alla som är där inne känns så jävla ytliga på nått sätt, glider runt med ett fet smile i fejjan, typ "Heej jag har pengar, låt mig bjuda på en drink så följer du med mig hem sen, vi åker såklart limousine eller varför inte ta mit privatplan". Nått i den stilen, och nu menar jag verkligen inte alla MEN dem flesta.. haha Men men det är iallafall min åsikt.

Så efter någon timme drog vi ut till "innegården", där var det lite mer plats och vi hade riktigt trevligt där till slut. Dansade massa med nora, haha gud vad folk kollade på oss, dem måste trott vi va sjuka eller nått! Men som sagt, huvudsaken är att man har kul, visst?!?!...

Men iallafall, gårdagen spenderades i största del i min säng, förutom ett par timmar då större delen av släkten kom över för att fira Adam som fyllde 17 för ca 3 veckor sen nu. Så de va ju trevligt, men förutom det var det sängen!

Idag däremot har jag en massa att göra, redan bockat av några punkter på mitt lilla "dagsschema", men en del saker kvar, t.ex som att packa väskan till Grekland då vi drar tidigt imorrn bitti.. GUD SÅ SKÖNT!

Måste även en snabbis in till stan, inhandla lite saker och träffa Norisen innan jag drar också! Får se när jag bloggar igen, men garanterat en gång till innan vi drar imorrn.

Kram sålänge <3

Kommentarer
Postat av: Sussi

Hej gumman.

Kommer sakna dig massa : (

Du är som en syster till mina barn.

Förstår att Mimmi sätter sånt värde ¨på dig, du har lärt henne mycket...

finns där när hon behöver nån att snacka med, sånt man kanske inte alltid tar med en förälder, ja du vet..

Vet att mina barn gillar dig såååå otroligt mycket,

Synd att man säger de nu när du ska resa iväg, men det är väl så det är.

Man saknar inte kon förrän.... bla bla bla.

Ha nu en jätte mysig resa, så ses vi nästa vecka.

ska bli kul att få fixa håret : )



P&K love ju

2009-09-21 @ 20:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0