Svensk mark nådd..



God morgon vänner, då var vi tillbaka på svensk mark igen. Landade igår runt 3 tiden, sen var det bara att hoppa in i bilen för att sedan köra hem till farmor i Åkersberga. Där väntade en god middag och trevligt sällskap, vi ses ju inte så ofta vilket gör det väldigt trevligt och mysigt när vi väl ses. Varför vi valde att åka direkt dit och inte hem är eftersom för det första, ligger på vägen sedan för att både jag och Adam åker till USA nästa vecka, vilket gör att vi båda har sjukt mycket att göra de närmsta dagarna, bl.a att träffa massa olika människor :)

Så var väl hemma nångång i lägenheten strax efter åtta må jag tro, men var så sjuuukt trött och orkade knappt göra nått. Somnade såklart inte direkt, men ett par timmar senare så sov jag djuuupt. Kan lova er att jag saknat min säng massa, sov nog inte en ända natt utan att vakna minst två ggr/natt alltså... så himla osköna sängar alltså!

Vi har iallafall haft en regnig men otroligt mysig och trevlig resa. Tror det regnade hela 4 dagar av 7 dagar, så de var ju lite småtrist men som sagt jag fick umgås med familjen vilket var de större syftet till avv vi åkte iväg.

Har såklart fotat en del, eller blev nog rätt mycket i slutet iallafall men syrran kommer snart över, så då laddar vi in både från min kamera och från hennes. Ska även klippa både Mums och Adam nu på morgonen, som jag sa jag har en helt lista att göra innan jag drar på tisdag. Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, för sen är det LA i tio veckor. YAAAAAY! :D

Kram sålänge, hörs senare <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0