"The Ugly Truth"



Bild tagen med min Canon EOS 400D

Hello fina vänner, igår vid fyra tiden drog jag och mamma till hennes jobb för att ja jobba lite. Varför? är för att alla datorer alltid är upptagna under dagen och eftersom vi både behöver en var för att kunna göra vårt jobb passade vi på att åka dit när alla andra åkt hem. Smart va! haha vi var kvar till åtta sedan drog vi in till Sergel för att gå på bio med några goda vänner till oss. Det var jag, syrran, brorsan, mamsen och sedan Åsa & Emma.

Vi såg filmen "The Ugly Truth", en helt SJUKT BRA film. Den va otroligt rolig och underhållande, så jävla rätt bara! Haha verkligen min typ av film. I slutet var den såklart romantisk och man bara åhhhhh.... hihi
När filmen var slut åkte dem andra hem men jag prommade ner till Fridays för att möta upp Savannah efter hennes arbetspass där. Vi tog varsin "Rasmus special" haha som var så sjukt god och pratade planer. Yes mer om det senare! :D hihi buuusigt.

Idag sov jag ut, som många andra dagar... hehe! Men ska snart möta upp mamsen för att gå banken för att sedan dra vidare in till stan och boka lite annat trevligt! LOVAR att säga när allt är klart ;)

Ikväll däremot blir det ingen utgång för mig, nepp! Utan skall hem till fina Julia ute i Spånga på en mysig tjejmiddag med alla tjejerna. Så möter upp norisen i stan så åker vi tillsammans dit. Vad som händer sen och allt har jag ingen aning om men något mer bloggande blir det nog inte :P

Men ha en UNDERBAR fredag, så ses & hörs vi nog imorrn. Kramis<3

Kommentarer
Postat av: / WeRule

Skön bild, trodde inte att en snygging som dig kunde fota så bra :p

2009-09-19 @ 02:55:17
URL: http://berattamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0