Världens bästa syster


 

Ett liv utan dig hade aldrig gått, även fast jag kanske inte visar det så tydligt så förgyller du varje dag med din glädje och närvaro. I lördags natt fick jag detta fina sms från min 13 åriga lillasyster.. om jag fick tårar? Det kan jag lova er, blev alldels varm i kroppen, sådan kärlek är bland de bästa som finns även den magkänslan!

 

Jag älskar dig syrran, du är så unik och fin, du är bäst.
Min, bara min storasyster & de tackar jag för.
Hade aldrig klarat mig utan ditt tjat och gnäll, jag älskar dig
jättemycket och kommer sakna dig alldeles för mycket när du drar!
Du är bäst, älskar dig..<3/mumz

 

Det är sådana här sms man uppskattar, som gör än lycklig och verkligen får än att inse att man antagligen har det rätt bra! Man ska verkligen vara försiktig och ta vara på dem som verkligen bryr sig om dig och allid kommer finnas där i vått och torrt, familj & vänner. De kommer bli tufft en tag framöver, men förhoppningsvis tar jag mig igenom det med hjälp av alla underbara jag har runt om mig...  älskar dig syster<3

 

(VART JAG SKA BERÄTTAR JAG SNAAAAAAAAAAART) HiHi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0