Första dagen på mitt nya jobb!


God morgon bloggen, och alla läsare! Har funderat på varför jag skriver "hej bloggen" och "god morgon bloggen" haha.. men tror det är för att jag ser bloggen som min dagbok typ, fast inte lika privat. då Trots att det är ni läsare som läser allt jag skriver och det är er jag säger hej till.. äh jag vene! Kom bara på det och fick mig ett skratt, fattar inte varför.. lagom snurrig!

Idag är det onsdag och jag var uppe redan vid halv sju, tidigt jag vet. Men har vaknat typ 4 och 4.30 den senaste veckan pågrund utav min jetlag så att sova till halv sju var rätt skönt. Hehe!

Sitter just nu på mammas jobb, och "jobbar".. eller som ni ser nu så bloggar jag. Men iaf, i eftermiddag skall jag iväg och jobba för första gången på mitt nya jobb, vilket är ett restaurangjobb i Globen. Var på intervjuv redan innan jag drog till LA i början på januari för att ha ett jobb direkt när jag kom hem igen i april, men nu kom jag tidigare som sagt.. vilket inte spelar dem någon roll då dem behöver folk redan nu.

Det ska bli kul att få komma igång och jobba igen, trots att jag bara varit hemma i en vecka är jag sjukt rastlöst och otroligt taggad på att jobba, tjäna egna pengar för att vara exakt. Dock är detta inget heltidsjobb, utan mer som ett extrajobb, eller när det finns jobb snarare. Och detta för att man jobbar när det är konserter, matcher, julbord eller andra stora evengemang. Ska bli spännande trots att jag är väldigt nervös nu, men det är väl alla sin första dag på jobbet, och nytt folk just där har dem gott om så dem är nog vana! Wish me Good Luck! :D

Måste jobba vidare nu, kramis <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0