Mycket jobb i allt snökaos!



Mitt i allt snökaos och jobb kan de vara skönt att tänka tillbaka på våra två helt galna och underbara veckor i zakynthos! Dompan gjorde sitt på den resan kan jag ju lova... haha

Hej kära vänner, och förlåt för dålig uppdatering. Har vart mycket nu de senaste dagarna och inte haft varken tid eller lust att blogga. Om jag ska vara ärlig funderar jag på att lägga ner bloggen, eller sätta lösenord på den då det kan va kul att spara liksom...

Det har varit mycket olika jobb, fram och tillbaka. Tar det jag får nu, det gäller att inte vara kräsen. I fredags provjobbade jag på min gamla praktik, hela 7 kunder tog jag bara den dagen. Vilket är ett enormt framsteg i min lilla frisör karriär.  Skulle ha jobbat där igår men precis som med alla andra hade jag problem med att ta mig dit. Och för att göra en lång historia kort, så tog det mig 5 timmar från min kompis och hem, vilket endast tar max 45 min i vanliga fall. Snacka om att jag var förbannad.. hatar SL trafiken alltså. Ska de vara så jäkla svårt, de kommer snö varje år och ändå blir det alltid lika mycket kaos! OH!

Idag har jag iaf jobbat hos några vänner, en takfirma. Har stått vakt nere på gatan medans killarna uppe på taken har skottat ner snö. Halv sju imorse blev jag upphämtad och från sju till fyra har jag stått ute i kylan. Kallt som satan men glad för att det var idag och inte igår jag jobba då det var 26 minus igår. Nu är jag hemma och bara tar det lungt, småfixar lite i rummet.. det blir mysigare och mysigare för var dag nästan.

Hoppas ni alla mår bra, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt då jag faktiskt tycker det är kul, men måste bara komma på fötter nu igen med jobb och allt sen borde det bli bättre uppdateringar! Idag åker min kära vän Nora till Vietnamn också, inte alls avundsjuk inte.. nej nej!

KRAMIS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0