IM BACK IN THE BLOGWORLD!



Hellu IGEN! Då är jag tillbaka, förhoppningsvis. Igårkväll bad jag älsklingen ta hem min dator då den legat hemma hos honom den senaste månaden och bestämde mig för att lista ut inloggningsuppgifterna på min lilla MAC. Jag provade allt, fick allvarlig talat panik, men efter ett samtal med pappsen bara ploppade det upp i huvudet och jag kom äntligen in på datorn igen. En sjuuuukt stor lättnad då jag var såå rädd för att förlora alla tusentals bilder som ligger på denna lilla laptop.

Detta betyder även att jag kommer börja blogga igen, eller iallafall när jag vill och känner fört. Nu har det gått lite mer över en vecka så har en massa fina och underbara sommarbilder att visa, PLUS alla underbart fina presenter som jag fick när jag fyllde år. Så ska börja ladda över alla bilder så kmr de förhoppningsvis nått härligt inlägg om en stund!

Ser att statistiken inte sjunkit så mycket, vilket betyder att ni som läser fortfarande vill läsa! :D hihi vilket gör mig glad och mer intresserad till att blogga, de är ju trots allt ni som ger mig inspirationen till typ 97%.

Men nu ska de fixas lite här, ses senare! :D
Love to be back haha <3

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis

Kul att du ska börja blogga igen! :)

2010-07-09 @ 10:05:11
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Naomi

Jaa:D Vad bra!

2010-07-09 @ 11:59:08
URL: http://naomi-nadine.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0