Fullt upp de senaste dagarna!



Girlsen i fredags! Grattis tjejer <3

Haallo bloggen, hemma hos norisen och repar oss från gårdagen och dagen innan det. Har jobbat varje kväll hela veckan, sen skulle jag fixa Noras studentpresent, gå på syrrans skolavslutning och även Noras utspring o.s.v Har verkligen haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen...

Men fredagen är nästan obeskrivlig, de var nästan som att uppleva den bästa dagen i mitt liv ännu en gång. Trodde aldrig att jag skulle vara så nervös och taggad som jag var timmen innan Nora skulle springa ut.. nästan samma känsla som när jag själv gjorde det för exakt ett år sedan! Men först på morgonen följde jag med lillasyster till hennes skolavslutning, vilket var väldigt kul och mysigt.

Sedan bar det av mot min gamla skola, väntan på alla elever som skulle springa ut kändes som en evighet, men sen kom dem där, springandes, skrikandes och gråtandes.. så otrolig härlig stämning, när vi väl hittade Nora kom små tårar, bara av ren lycka.. det fotades massa och sen var det dags för flaket! Och tur som vi hade, fick jag och Sarisen en biljett var så hoppade upp i sista sekund, nyktert tillstånd men hade sjukt kul ändå!

Efter flaket var det bara att åka hem till Nora, duscha och byta om för mottagningen.. Hela dagen var underbar och kvällen vart riktigt lyckad på Collage med massa härliga vänner! Igår blev de lite party hos en kompis ute på landet, rätt chill men kul med mycket dans, stopp på donken vid Sköndal igår runt tre tiden och sedan hem till sängen..

Idag är det Sveriges nationaldag och det ska vi fira med att dra ut och lägga oss i solen, mysa lite, äta jordgubbar och bara steka i den sköna solen. Längtar tills min bejbi kommer hem, så jag får krama om honom och mysa heeela kvällen och veckan!

PUSS PÅ ER ALLA! :D


Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

Man blir sugen på att själv ta studenten igen när man ser alla med sina mössor på! ;D

2010-06-06 @ 21:11:15
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0