24.03.10



Jag & min fina vän N innan jag drog iväg till LA för andra gången...

Hello friends, Onsdag idag, lillördag för många men inte mig. Fattar faktiskt inte hur man orkar gå ut mitt i vecka med jobb och allt. Men men alla är vi olika.. Igår efter att jag varit och fixat naglarna drog jag hem och fixade lite hemma. Sedan kom min gullis och hämtade mig för att sedan åka hem till honom. Vi packade det sista i princip, nu är det bara gardiner och kläder som ska packas ner. Sedan bär det av till den nya fina lägenheten imorrn. Så imorrn är jag ledig från jobbet, men ska däremot iväg nu vid fyra och jobba på Globen. Perfekt med ett par extra timmar innan löning imorrn.

Idag var jag även på en arbetsintervjuv för ett ute café, och fick faktiskt jobbet. Dock har jag inte svarat ja än då de är lite halvt halvt, men ska på ytterligare en intervjuv imorn faktiskt, så får se hur det går. Men nu orkar jag inte skriva mer, skitjobbigt med naglarna.. dem är nog liiite för långa så ska nog fila ner dem lite.

Massa soliga kramar från lilla mig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0