Helt underbar helg! <3


Hello babes, hemma i mysiga huset idag.. Har även dragit igenom en storstädning då det verkligen behövdes, haha blir lätt så när varken jag eller mamma är hemma på ett par dagar! Har jobbat hela veckan på Rival och trivs enormt bra, trots att jag kmr jobba själv för det mesta men jag trivs iaf. Ska jobba nu i veckan också, två dagar kvar med sällskap bara så jag lär mig allt o.s.v Men f.o.m onsdag jobbar jag själv, så det ska bli kul. Har varit ledig lör & sön vilket var skönt, iaf när man jobbat 3 kvällar i rad.. ovan som man är att jobba :P

Älsklingens mamma kom och hälsade på i Stockholm över helgen, så hade lite fika hemma hos bebis i fredags, hans två bröder + flickvänner kom också, plus mamma Fanny. Hur gullig som helst, dem andra med!
Sedan blev det Gröna Lund igår, lördag alltså. Trots små skurar hade vi rätt kul, körde 5-kamp, åkte lite roliga berg-o-dalbanor o.s.v och skrattade en massa. Sedan blev det en riktigt lyckad utgång igår efter det faktiskt. Somnade inte förrän 8 nångång imorse, dock inte för att vi kom hem sent men bebis o jag låg och snackade om... ahh jag vet inte vad.. allt mellan himmel & jord liksom. Så skönt att få lufta och kunna prata om allt!

Idag är det morsdag så ville bara passa på att Jag Älskar Dig Mami <3 Ska ta en dusch o stoppa nått i magen för ikväll blire förmodligen bio med älsk och vänner.

Ha en fortsatt mysig söndag, kram på er alla!


Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

svar: hehe, det är lungt :)

2010-05-30 @ 20:03:55
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0