Sjuka lilla jag :(


Morsning korsning, kom hem för inte så länge sen. Vaknade imorse med ont i halsen, inte alls kul. Dock försvinner de under dagen men de visar ju att de är nånting fel i kroppen.. Hade tänkt gå upp vid halv nio redan men låg kvar till tio nästan. Sedan var de bara att tvinga sig upp och åka iväg till söder. Nu när jag knappt jobbar nått försöker jag få in pengar på annat håll, typ som att städa hos bekanta, klippa&färga eller andra enklare saker. Så drog dit och städade lite, sen tog jag en sväng förbi stan.

Behövde handla lite papper, block o.s.v för att kunna köra mitt lilla "företag" eller vad man nu kallar det. Måste börja bokföra o.s.v nu när köper in massa saker o.s.v Rätt roligt faktiskt :D hihi
Sen blev de en sväng in på Hemköp, tänkte laga en fin & god middag till min älskling ikväll då han förtjänar de mer än någon annan. Jag har nog vääärldens bästa pojkvän, du är så otroligt underbar.. Älskar dig <3

Nu ska de fixas lite, önskade att de fanns ett badkar här i lägenheten för nu, skulle vara så skönt och avslappnande. Well well de får bli till helgen! Yes för då bär de av hem till förorten, haha nejmen får finfinfinbesök nämligen, berättar mer om de sen miiiihhhh!

KRAMIS <3


Kommentarer
Postat av: Sus

Tror du lämna lite av dina baciller kvar här.... Hoppas du mår bättre <3

2010-09-11 @ 16:11:39
Postat av: Naomi

Arbetar du som frisör? Vilken kamera använder du dig av? (inte dom tagne med web cam menar jag:P)



Kram

2010-09-12 @ 20:24:34
URL: http://naomi-nadine.blogspot.com/
Postat av: Minna

Hej !jag såg att Kenza hade lagt upp en bild från er middag, jag har bara en fråga: Var har du köpt dina fina tallrikar? Jag har ett par liknande men har tyvärr bara tre och skulle vilja köpa flera, så jag skulle vara jätte tacksam om du skulle vilja avslöja var du hittade dom:)

2010-09-15 @ 17:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0